Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ADVENTI CIVIL BÖRZE CSAK KÖZÖSEN SIKERÜLHET!

A Borostyánvirág Alapítvány 1997. áprilisában alakult azzal a céllal, hogy segítse a támogató családdal nem rendelkező, kisgyermekes, fiatal anyákat. Az alapítvány egy intézményt tart fent, a Borostyánvirág Anyaotthont, amely 1998. március 1-jén nyitotta meg kapuit.

A Borostyánvirág Anyaotthon családok átmeneti otthonaként működik, de csak gyermekeket és anyákat fogad az ország egész területéről.  12 lakószobában összesen 40 főt tudunk egyidejűleg elhelyezni.  

A gyűjtött adomány felhasználása a szervezet által nyújtott szolgáltatás minőségének megőrzéséhez járul hozzá. A Borostyánvirág Alapítvány évente 180-200 fő rászoruló gyermek és édesanya számára biztosít ellátást. A szolgáltatás és az ellátás széles körű: élelmiszer, tisztítószer, pelenka, ruházat, játék, utazási költség, stb. valamint a szakemberek (jogász, pszichológus, szociális munkás) által nyújtott segítség ugyancsak része a szervezet által biztosítottaknak. A kapott adományokból a szervezet a ruha és játék szükségleteit ki tudja elégíteni, de az élelmiszer, tisztítószer, pelenka, valamint a szakemberek bére csak saját forrásból, vagy pályázati pénzekből finanszírozhatóak. A kampánnyal az a célunk, hogy a hozzánk érkező, rászoruló családok számára a legmagasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani. A kapott támogatás ezen célok megvalósítását, a szervezet minőségi működését segítené elő.

A szervezet bemutatkozó videóját ide kattintva tekintheti meg:

 

74.jpg

 

Konkrétan mire használjuk fel az adományt?

 

Egy anyaotthon életében számos olyan terület van, ahol mindig szükség van támogatásra, de mi most elsősorban ezekre gyűjtünk:

  • a gyermekek számára jövőre épülő játszótérre;
  • fürdőink egyikének felújítására;
  • a családok ellátására (élelmiszer, gyógyszer, pelenka, stb.);
  • elhasználódott szobabútoraink cseréjére;
  • konyhabútorra;

Az alábbi ajándéktárgyak valamelyikével szeretnénk megköszönni adományát! Kérjük, vegye fel szervezetünkkel a kapcsolatot a postázási részletek egyeztetése miatt. Köszönjük támogatását!

Bankszámlaszám: 10103214-58316300-01000007

img_2276.jpg

img_2277.jpg

img_2278.jpg

 

Elérhetőségeink:

Borostyánvirág Alapítvány

7400 Kaposvár, Jutai út 24.

anyaotthon.kaposvar@gmail.com

tel: 06-20/240-3472

 

 

További tudnivalók az Adventi Civil Börzéről

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.